Craftsman servicecenter

Craftsman er 100 % amerikansk kvalitet hvor alt er produceret i USA med den amerikanske passion for at yde den højeste teknologi og skabe det mest effektive arbejdsredskab. Craftsman er et kvalitetsprodukt fra USA som har en lang række mærkbare fordele lige fra affjedringen i sædet til det dobbelt styrestangssystem der sikre markeds mindste venderadius.

Det ikke for sjovt… i mere end 25 år har Craftsman været solidt placeret i Danmark hvor de har solgt maskiner og til stadighed kan fremskaffe nødvendige reservedele, en forpligtigelse som Craftsman tager ganske alvorligt.

På et Craftsman servicecenter oplever du ikke at gå forgæves efter selv den mindste Craftsman reservedel, du oplever ikke at Craftsman er et forbigående mærke og det helt sikkert at du ikke risikere at måtte skrotte den fornyligt indkøbte havetraktor… som godt nok var billig.. men nu må skrottes da ingen værksteder kan få reservedele og der hvor du købte havetraktoren meldes hus forbi.

Vælger du Craftsman er der garantiperiode og produktansvar og regner du på at en Craftsman holder længere end 10 år, er produceret med nyeste teknologi hvor man ikke er gået på kompromis, falder valget let på en Craftsman. Hos os på dinmaskine.dk mener vi at livet er for kort til skrammel der er ringe produceret på de billigste materialer.

Craftsman havetraktorer og havefræsere har et bredt udvalg af udstyr, som du hurtigt kan tilkøbe, derved er din Craftsman ikke begrænser i muligheder.

Hos dinmaskin.dk siger vi - er det ikke en Craftsman er det blot en kopi…

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.