Skal du have repareret din maskine?

Benyt venligst en af følgende metoder til at få vores opmærksomhed omkring din reparation. Vi vil gøre vores bedste for hurtigt og professionelt at få løst dit problem.

Kontakt os på telefon og email

Telefon:

  • +45 59 31 55 59
  • +45 21 39 59 74

E-Mail:

Åbningstider:

mandag 08.00-17.00
tirsdag 08.00-17.00
onsdag 08.00-17.00
torsdag 08.00-17.00
fredag 08.00-17.00
lørdag 08.00-15.00
søndag Lukket

Reparation af maskiner

I Craftsman servicecenter beliggende i Kelstrup, har vi stor ekspertise med reparation af havemaskiner og landbrugsmaskiner. Vi er behjælpelig med service og diverse smedearbejde på vores maskinværksted.

Om det en brændekløver som gør knuder eller en skærm der er rustet væk kontakt os og vi vil kunne hjælpe med udskiftning og reparation inden for alle mærker af landbrugs- og havemaskiner.

Reparation af græsslåmaskine og plæneklipper

I Craftsman servicecenter beliggende i Kelstrup, har vi stor ekspertise med reparation af alle typer have- og parkmaskiner. I Kelstrup tilbyder vi alle former for udskiftning og reparation inden for alle mærker have- og parkmaskiner. Kontakt os eventuelt i forvejen så vi kan have reservedele på lager inden du ankommer med din havemaskine.

Reparation af havetraktor

Uanset mærke er vi specialister i havetraktorer, vi tilbyder serviceeftersyn og reparationer indenfor alle mærker. Vi klare skift af knive eller skift af gearkasse. Kontakt os for en pris eller besøg os i Kelstrup.

Reparation af landbrugsmaskiner

Kelstrup Maskinværksted har stor erfaring i landbrugsmaskiner, vi køber og sælger og reparere alle typer og mærker. Modtag et tilbud på smedearbejde eller se vores udvalg af brugte maskiner på vores hjemmeside.