Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler på dinmaskine.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Yderligere betingelser

Du køber en vare ved at lægge den i indkøbskurven. Indtaste dine betalingskortoplysninger og trykke godkend.

Ved tryk på Godkendt accepteres samtidig vores almindelig handelsbetingelser, for at gennemføre dit køb. Derefter får du tilsendt en kvittering for din bestilling.

dinmaskine.dk kan annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. dinmaskine.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Alle priser på dinmaskine.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.

Betalingskortgebyr oplyses inden køb. Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af dansk udstedte Visa-Dankort, Visa, paypal. Ved betaling med kort tillægges der betalingskortgebyrer. For høj sikkerhed for dit køb anvendes det verdensomspændende PayPal til at håndtere din transaktion.

Betalingen for dine varer sker i forbindelse med afsendelse. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra leverandøren. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Købsaftaler kan udelukkende indgås med personer over 18 år købsaftalen er dækket af den gældende købelovsgaranti og reklamationsret for privatkøb.

Gældende for erhvervskunder er reklamationsperioden begrænset til 12 måneder fra levering.

Køber er forpligtet til straks og senest dagen efter levering at foretage kontrol af varen samt at undersøge denne for eventuelle mangler. Transportskader skal straks gøres gældende overfor transportøren. Køber er forpligtet til at gennemgå og afprøve umiddelbart efter leveringen. Konstaterer køber fejl og mangler, skal køber straks skriftligt reklamere til dinmaskine.dk med specifikation af den mangel, der gøres gældende. Reklameres der ikke rettidigt, bortfalder retten til at gøre mangler gældende.

Som privat køber har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dinmaskine.dk. Du kan fortryde dit køb ved at nægte modtagelsen af varen, ved at overdrage varen til postvæsnet eller ved at sende varen retur til dinmaskine.dk Returnering på vores adresse kan kun ske mod forudgående aftale.

Når du returnerer en vare, fordi du har fortrudt købet, betaler du selv fragtomkostningerne.

Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, skal dette ske senest 14 dage efter, at du modtog varen. Når du ønsker at udnytte fortrydelsesretten, vil vi opfordre dig til at sende os en e-mail på dinmaskine.dk dette for at vi kan behandle din returneringssag hurtigere.

Du kan kun benytte dig af din returret, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som du modtog den. Varens salgsværdi må ikke forringes. Hvis varen bliver beskadiget eller forringet og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så bortfalder din fortrydelsesret.

Ved returnering af en vare skal denne fremsendes i forsvarlig emballage.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmetode, som anvendes ved købet, hvilket kan tage op til 14 dage.

Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.

Specielt for erhvervskunder er der ingen returret medmindre andet er skriftligt aftalt. I så fald har kunden ret til at få returneret et beløb svarende til den erlagte pris for varen, når dinmaskine.dk har godkendt den returnerede vare. Fragtomkostninger, forsikring, gebyrer mv. returneres ikke.

dinmaskine.dk påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelse. Ligeledes påtager dinmaskine.dk sig ikke ansvaret for, at vores varer forårsager: indirekte skade eller følgestab, driftstab; tab af arbejdsfortjeneste, løn, indtægter, opsparing; tab, som du kunne have undgået ved rimelige foranstaltninger; skader på grund af force majeure.

dinmaskine.dk påtager sig intet ansvar som følge af køberens retsforhold over for tredjemand.

dinmaskine.dk sender købte vare efterfølgende arbejdsdag, hvis ordren er afgivet inden for normal arbejdstid. Dog har enkelte varer længere leveringstid, hvilket vil være anført på varen. Bestilte varer sendes om muligt samlet. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Varen leveres med ekstern transportører i hele DK, med undtagelse af Grønland og Færøerne. Ved levering til ikke brofaste øer opkræves særlig tillæg.

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle synlige skader.

Er emballagen beskadiget eller bærer præg af andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet men med forbehold for eventuelle skader på indhold.

Som udgangspunkt skal du aldrig kvittere for en vare, som du mener ikke lever op til det bestilte. Med accepten af dit køb acceptere du dinmaskine.dk’s handelsbetingelser.

Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os på dinmaskine.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos dinmaskine.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for dinmaskine.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på dinmaskine.dk er Jim Ibsen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til dinmaskine.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos dinmaskine.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til dinmaskine.dk via vores kontakt side.