Generelle oplysninger

Din maskine v. Mogens Andersen
Kelstrup Maskinværksted
Kelstrupvej 31
4560 Vig
Telefon: 59 31 55 59 – 21 39 59 74
E-Mail: [email protected]
Cvr: 11154980
Etableringsår: 1991

Bestilling

For at gennemføre en bestilling på vores hjemmeside skal du være fyldt 18 år og have fast bopæl i Danmark. Ved bestilling af fyringsolie eller diesel er der et krav om, at der bestilles mindst 700 liter per ordre. Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer og leveringsperiode angivet på hjemmesiden.

Betaling

Vi accepterer betalinger via Visa, MasterCard og American Express. Når du vælger at betale med kreditkort, pålægger vi ikke ekstra kortgebyrer. Betalingen vil først blive trukket fra dit kort, når din ordre afsendes. Vores priser er altid angivet i danske kroner (DKK) og inkluderer moms.

Ved bestilling af fyringsolie eller diesel med betalingskort, vil det pågældende beløb blive reserveret på din konto. Den faktiske trækning af beløbet sker først, når leveringen er fuldført, og det endelige beløb er fastsat baseret på den mængde fyringsolie eller diesel, der reelt er leveret. Efter leverancen vil du modtage en faktura via e-mail, som detaljerer den leverede mængde, enhedsprisen og den samlede pris, inklusiv moms.

Fragt

Vores leveringstjenester dækker hele Danmark, inklusiv fastlandet og øer, der er forbundet til fastlandet med bro, hvor vi tilbyder standardlevering. Ordre afgivet indenfor normal arbejdstid afsendes den følgende arbejdsdag. Dog kan visse produkter have længere leveringstid, hvilket vil være specificeret på det enkelte produkt. Hvor det er muligt, vil bestilte varer blive sendt samlet.

Vi skelner mellem:
* Afhentning i Butik
* Postpakker for mindre varer
* Levering med fragmand for større varer
* Levering med tankvogn (fyringsolie og diesel)

Pris for levering fra 81,25 dkk (inkl. moms)

Afhentning i Butik

Afhentning i butik kan aftales ved kontakt. Nogle varer kan ikke sendes og er kun til afhentning. Dette vil være synligt på det enkelte produkt.

Pakkpost (Mindre pakker)

Pakkepost bliver som standard leveret inden for 1-4 arbejdsdage til den valgte leveringsadresse eller den nærmeste pakkeshop

Levering med Fragtmand (Store pakker)

Vores fragmand leverer store pakker til din leveringsadresse inden for 3-5 arbejdsdage.
Standardlevering sker ved første dør i gadeplan eller til første forhindring på vejen fra bilen.

Drop Shipment (Levering direkte fra leverandør)

Du vil kunne komme ud for, at din ordre deles op, hvis der er varer i din ordre, der kommer direkte fra vores leverandør.

Levering med tankvogn (fyringsolie og diesel)

Gratis levering i Danmark (Jylland, brofaste øer og Bornholm). Vores mål er at levere din ordre inden for 4 hverdage. Bemærk, at det ikke er muligt at anmode om levering på specifikke datoer eller tidspunkter.
Når chaufføren ankommer, vil han/hun påfylde olien direkte i din tank og efterlade en leveringsseddel i din postkasse. Chaufføren vil ikke kontakte dig direkte via opkald, SMS eller lignende ved levering.
For levering er det vigtigt, at der er uhindret adgang til olietanken. Dette inkluderer:

* Ingen låse på tanken eller døre, der blokerer adgangen.
* Vej- og tilkørselsforholdene skal tillade, at tankvognen kan nærme sig ejendommen uden vanskeligheder eller risiko for skader.
* En standard slange på 40 meter skal kunne trækkes fra tankvognen til påfyldningsstudsen uden problemer.

Chaufførens vurdering vil afgøre, om leveringen kan gennemføres under de givne forhold.

Gebyrer for forgæves levering eller opfyldelse af ordren

I tilfælde af, at levering af fyringsolie eller diesel ikke kan gennemføres som planlagt, er det vigtigt at være opmærksom på følgende gebyrer:

Forgæves Levering: Skulle vores chauffør vurdere, at leveringen til din ejendom ikke er mulig, bliver din bestilling annulleret. I en sådan situation vil du blive opkrævet et gebyr på 575,00 DKK inkl. moms. Dette gebyr vil blive tilføjet din ordre, og du vil efterfølgende modtage en faktura for beløbet.

Levering Under Minimumsmængden: Hvis det viser sig, at det ikke er muligt at påfylde den minimumsbestilte mængde på 700 liter ved levering, vil du blive pålagt et gebyr på 500,00 DKK inkl. moms. Dette gebyr vil, hvor det er muligt, blive tilføjet din ordre, hvorefter du vil modtage en faktura.

Disse gebyrer er etableret for at dække omkostningerne ved planlagte leveringer, som ikke kan fuldføres under de givne forhold. Vi stræber altid efter at informere og forberede vores kunder bedst muligt for at undgå disse situationer.

Anullering af ordrer

Skulle du have behov for at annullere din ordrer, bedes du kontakte os via email med det samme. Angiv “Annullering af ordre” i emnefeltet og inkluder dit ordrenummer for en hurtig og effektiv behandling. Annullering bekræftes med en returmail. Du kan annullere dit køb, indtil det tidspunkt hvor din ordre overgår til levering.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesretten gælder dog ikke ved køb af fyringsolie og diesel, da disse produkter på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved levering.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Kelstrup Maskinværksted
Kelstrupvej 31
4560 Vig

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.
Specielt for erhvervskunder er der ingen returret medmindre andet er skriftligt aftalt. I så fald har kunden ret til at få returneret et beløb svarende til den erlagte pris for varen, når dinmaskine.dk har godkendt den returnerede vare. Fragtomkostninger, forsikring, gebyrer mv. returneres ikke.


Reklamationsret


Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Gældende for erhvervskunder er reklamationsperioden begrænset til 12 måneder fra levering.


Varen sendes til:

Kelstrup Maskinværksted
Kelstrupvej 31
4560 Vig

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Persondatapolitik


Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Mogens Andersen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på dinmaskine.dk er Mogens Andersen.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected].

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail: [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
Dinmaskine.dk
Kelstrupvej 31
4560 Vig
E-Mail: [email protected]


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: __________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21.03.2024