Flishugger/kompostkværn

500,00 kr.

Pris: 500 kr. pr. dag

GTS1300 er en multifunktionel flishugger med to forskellige udgangskonfigurationer, der er nemme at udskifte. Den høje effekt er velegnet til at rive grene op til 10 cm i diameter (tørt træ op til 8 cm). Indstil den ønskede udgangshøjde med den justerbare deflektor og saml træflisen i en trillebør eller trailer, eller blæs dem direkte i haven. Den lave effekt er velegnet til bløde materialer, såsom græs, hækspåner eller planterester. Det nedskårne materiale forårsager en fremskyndet komposteringsproces.

Denne kompo flishugger er udstyret med en kraftig Loncin G420F motor og et effektivt rotorflisningssystem. Dette system består af en rotor med to PRO-vinger, der roterer langs modbladet med høj hastighed. Vores PRO-klinger i højlegeret stål holder ekstra længe og har to skærekanter, så de kan vendes rundt til genbrug.

Takket være det brede input er det sjældent nødvendigt at fjerne sidegrene på forhånd. Dette garanterer en høj arbejdshastighed. GTS1300C er let og nem at flytte. De kompakte mål og surringsøjerne under indføringen gør det muligt at transportere maskinen sikkert.

Et robust chassis og maskinens geniale proportioner gør GTS1300C perfekt afbalanceret. GTS1300C er udstyret med en panikstang og opfylder de seneste europæiske standarder for sikker brug.